1 | 2 | 3

  WEGWIJZER BIJ VERZUIM

Meer werkplezier en lagere kosten

Een hogere productiviteit, blije medewerkers; je voelt de energie. Wie wil dat nu niet.

Ziekteverzuim noem ik wel eens een veelkoppig monster. Er komt zoveel bij kijken en het is af en toe volslagen onduidelijk aan welke knoppen je moet draaien om er beweging in te krijgen.

Doe je niets dan kan het uit de hand lopen, doe je wel iets dan kan het wel eens de verkeerde keuze zijn. Voor je het weet groeien de personeelsproblemen je echt boven het hoofd, kom je niet meer aan operationele taken toe en zit je in een neerwaartse spiraal.

Alles wat je aandacht geeft groeit; deze uitspraak gebruik ik vaak als het gaat over ziekteverzuim alleen gaat het wel precies andersom; geef je er op een goede manier aandacht aan dan heb je snel de weg naar boven weer te pakken. Zo creëren we samen rust en ruimte in een vaak zo beladen onderwerp.

Nu door nieuwe wetgeving bedrijven de rekening gepresenteerd krijgen van alle ziekteverzuim is aandacht geven aan ziekteverzuim of preventie ervan geen overbodige luxe; de investering betaalt zich dubbel en dwars terug en werpt zijn vruchten af. Nu en in de toekomst. 

Wat klanten zeggen

'Thea heeft ons bewust gemaakt dat verzuim helemaal geen beladen onderwerp hoeft te zijn. Ze heeft kennis van zaken en weet heel goed tot de kern door te dringen. Het is fijn om zaken met jou te doen'

'Ik zou zeggen, schakel Thea in en wordt wijs in verzuimbeheer! Van harte aanbevolen'

'Ik weet wie ik kan benaderen als ik hulp en advies zoek op het gebied van verzuim. Bedankt Thea!'

'Thea weet een heldere zakelijkheid te combineren met een warme menselijkheid' 

Wie ik ben

Na een groot aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt maakte ik in 2013 de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap. Een stap die ik niet zonder slag of stoot zette maar die me dichter bij mezelf brengt dan ik ooit had durven dromen.

Ook ik was leidinggevende, begeleidde werknemers tijdens hun verzuim; respect en resultaat stonden daarbij voor mij op nummer 1 en dat is nog steeds zo. En......ooit was ook ik langdurig uitgeschakeld door een burnout. Tijdens dat hele proces ontstond mijn drijfveer; betekenis geven aan het omgaan met ziekteverzuim. Niet door te pamperen maar door gericht aan de slag te gaan.

Heb jij een vraag over ziekteverzuim? Schroom niet, ik help je graag!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

VER socmed icoon fb   VER socmed icoon tw   VER socmed icoon in   

 

 

 

VER geeltje inschrijf33